
HIER VIND JE EEN OVERZICHT VAN ONS ASSORTIMENT AMBACHTELIJKE SALAMIWORSTEN UIT FRANKRIJK
Deze droge worsten worden op een ambachtelijke wijze gemaakt en hebben bijgevolg een heerlijke smaak. Ze zijn een geliefde tafelgenoot voor de fijnproevers onder ons bij de kaasschotel of als aperitiefhapje bij een glas fijne wijn of een lekker glas bier. Het langdurige rijpingsproces zorgt ervoor dat de smaak intensiveert tot een zeer smakelijk product.
Je kan onze droge worsten ook gebruiken in allerlei recepten zoals een zelfgemaakte pizza, een pastagerecht of de salami met Provençaalse kruiden kan je mengen in een frisse salade,... Zo kan je onze chorizo worst als basis gebruiken om een eigen olijfolie te maken. Leg hiervoor voldoende stukjes chorizo in een stoofpotje met extra vierge olijfolie en warm deze gedurende ongeveer een uurtje in de oven op 60 graden. Giet nadien de olijfolie door een zeef en je hebt verse zelfgemaakte olijfolie met de pittige smaak van chorizo!
De allerbeste droge ambachtelijke droge worsten kunt u bij ons éénvoudig online bestellen.
Salami naturel
Franse gedroogde worst van een voortreffelijke smaak. Deze worst bevat alleen puur varkensvlees en heeft geen bijkomende smaak zoals de andere worsten.
Salami zwarte peper
Dit ideale aperitiefhapje is één van onze pittigste worstsoorten en is een aanrader voor mensen die graag goed gepeperd willen smullen.
Salami zwarte olijven en basilicum
Zwarte zoutige olijven versterken het basis-aroma van deze worst, terwijl de subtiele toets van basilicum doet dromen van mediterraanse oorden.
Salami met zongedroogde tomaten
Dit populaire aroma laat de mediterraanse zon over uw tong schijnen. De smaak evolueert van licht zoetig naar een zachte vorm van pikant in de nasmaak.
Salami Provençaalse kruiden
Onze naturelworst, bedekt met een royale laag van typische kruiden uit de Provence. Voor de liefhebbers van de Mediterraanse smaken!
Salami peper
De rijke smaakcombinatie van maar liefst 5 verschillende pepersoorten geeft een pittige punch aan de smaak van deze topper.
Chorizo
Deze alom bekende Iberische variëteit combineert haar pittige kruiding met de heerlijke basisworst, een echte Spaanse klassieker!
Salami met Espelette peper
De pimenteuze pittigheid van deze populaire sauçisson door de Espelette peper bouwt zich langzaamaan op bij het degusteren van enkele fijn gesneden plakjes.