Jeneverbessen
Beschikbaarheid: | Niet op voorraad |
Levertijd: | 7-10 dagen |
De jeneverbes heeft een pittig bitterzoet aroma. Omdat de smaak van jeneverbessen zich langzaam ontwikkelt komen ze het best tot hun recht in marinades en gerechten waar ze lang in meegekookt kunnen worden. De grootste toepassing van jeneverbes is vlees, het wordt als onmisbaar geacht voor hertenvlees en wildgerechten. In onze "Hamam Lavendelthee" zitten ook jeneverbessen verwerkt.
Onze natuurlijke jeneverbessen smaken ook heerlijk bij zuurkool en zelfs mosselen. Bij rundsvlees, eend, gans, duif, varkensvlees, lam of gerechten met appels smaakt de jeneverbes heerlijk.
Kortom, een veelzijdige smaakmaker voor typische herfst- en wintergerechten!
Ingrediënten: 100% natuurlijke jeneverbessen.
Ten minste houdbaar tot: zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke jeneverbessen worden geleverd zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers!