(H)eerlijke kruiden en natuurlijke specerijen zonder additieven, smaakversterkers of bewaarmiddelen.

KRUIDEN EN SPECERIJEN

 

Bij De Kruidenshop vind je een ruime keuze aan traditionele keukenkruiden en natuurlijke specerijen die je voor allerlei gerechten kan gebruiken. Ook bij deze kruiden kijken we streng toe op de herkomst zodat we zeker zijn dat we enkel de beste kwaliteit aanbieden. Deze geven namelijk de meest natuurlijke smaak aan al uw gerechten.

 

De Kruidenshop, enkel voor fijnproevers!

There are products
Show:
Sort By:

Gluhwein kruidenmix

Heerlijk geurende, kruidige, biologische specerijenmelange om zelf Glühthee, Glühsap en/of Glühwein mee te maken.

€4,90

Gerookte knoflook

Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.

€2,70

Sumak

Sumak is een kruid afkomstig uit het Midden-Oosten en kan gebruikt worden voor het maken van een heerlijke dip met olijfolie. Sumak is ook verwerkt in de gekende mengeling za'atar.

€3,70

Gerookte Spaanse paprika

De Spaanse gerookte paprikapoeder is gemakkelijk te verwerken in tal van gerechten zoals vleesgerechten, stoofschotels, op de gebakken aardappeltjes. Het geeft je gerecht een pittige rooksmaak.

€3,40

Kaneelstokjes

Kaneel (cinnamomum cassia) komt van de gedroogde bast van de kaneelboom die groeit in de tropische gebieden van Zuid India, China, Indonesië, Brazilië en Egypte. De kaneelboom kan wel 7 meter hoog worden maar wordt ook als struik gecultiveerd.

€3,40

Zwarte peper

Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.

€4,90

Soepkruiden royal

Onze fijne soepkruiden royal bevat enkel natuurlijke kruiden zoals ui, wortel, prei, peper en selderijblad. De kruiden en groenten worden onmiddellijk na de oogst verwerkt om onze kwaliteit en aroma optimaal te behouden.

€4,10

Marokkaanse viskruiden (Chermoula)

Marokkaanse viskruiden (Chermoula) is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.

€3,60

Saffraan

Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!

€11,00

Knoflookpeper

Peper met knoflook gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.

€3,80

Gemalen kaneel

Dit kruid kan er voor zorgen dat de insulinegevoeligheid van de cellen verbetert en heeft zelf ook een insulineachtige werking. Kaneel wordt vaak toegevoegd aan pudding, appelmoes, kip, rijst en vleesgerechten en is wereldwijk gekend.

€3,80

Kurkuma

De warme smaak van kurkuma doet het goed als smaakgever aan gerechten maar kan ook gebruikt worden om je gerechten kleur te geven. Gebruik kurkuma bij Indische gerechten, Marokkaanse keuken, lamschotels, groente- en vleesgerechten.

€3,40

Arabische baharat kruiden

Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.

€4,10

Knoflookschilfers

Onze gedroogde knoflookschilfers kan je gebruiken in plaats van verse look en aanfruiten in olijfolie of boter als basis voor allerlei sauzen en soepen. De lookschilfers zijn lang houdbaar en bijgevolg onmisbaar in uw keuken.

€2,70

Citroenblad

Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.

€3,10

Piment korrel

Piment korrel combineert de smaken van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en peper. Pimentkorrels kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden zoals vleesgerechten, soepen, vis, sauzen.

€3,50

Paprikapoeder

De scherpe en licht pittige smaak van paprikapoeder is een goede basis voor tal van gerechten. Je gebruikt paprikapoeder bijvoorbeeld bij soepen, stoofschotels, groentegerechten, vleesgerechten, visgerechten, eigen kruidenmengsels.

€3,10

Gemalen gember

De gemalen gember kan gebruikt worden voor allerlei lekkere gerechten zoals wokgerechten, cake, zelfs bij fruit en salades.

€3,20

Knoflookzout

Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.

€3,70

Dille

Dilletoppen zijn de fijnste delen van dilleblaadjes. Dille heeft een authentieke smaak met toetsen van peterselie, anijs en selderij. De zachte smaak van dille past erg goed bij aardappelen, sauzen, soepen en natuurlijk bij visgerechten.

€3,30

Lavasblad

Geef je gerechten een heerlijke bouillonachtige smaak met gesneden lavasblad. Lavasblad of lavaskruid wordt ook wel maggikruid genoemd omdat het veel in soepen gebruikt wordt.

€3,30

Bieslook

Bieslook behoort tot de uienfamilie. De plant is verwant aan bolgewassen als ui, prei en knoflook. Het voegt geur en smaak toe aan gerechten maar kan ook, vanwege de vorm, als garnituur gebruikt worden.

€2,70

Bonenkruid

Bonenkruid heeft een natuurlijke geur en smaak van peper, tijm en munt en is heerlijk bij alle tomatengerechten zoals verse tomatensoep of een fris tomatenslaatje met bonenkruid en selderijzout.

€2,90
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »