
Voor de liefhebbers van een nagerecht hebben we natuurlijk ook kruiden om smaak te geven aan je gerecht. Vanillestokjes uit Madagascar, hét eiland bij uitstek met het ideale klimaat en vochtigheidsgraad voor de allerbeste kwaliteit vanillescheuten. Saffraan uit Iran, kaneel uit India, speculaaskruiden of puur cacaopoeder om een ouderwetse chocolademelk te maken.
Geschenkpakket - Kadobox
Ben je op zoek naar een ideaal geschenk? Dan kan je hier een geschenkpakket samenstellen met 6 kruiden naar keuze. Deze worden geleverd in een kartonnen doosje en zijn het ideale geschenk voor de échte fijnproever. Let wel; kies enkel 6 kruiden!
Bourbon vanillestokjes
Ontdek onze uitzonderlijke vanille uit Madagascar met unieke eigenschappen; minimaal vanillininegehalte van 1,8%, luchtvochtigheid tussen 28 en 38%, minimale maat 16 cm. Verpakt per 4 stokjes.
Saffraan
Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Hoogwaardige rode saffraan, met de hand geplukt bij zonsopgang uit de eindeloze krokusvelden van Khorasan. Deze saffraan is geschikt voor zowel hobbykoks als chef-koks.
Kaneelstokjes
Kaneel (cinnamomum cassia) komt van de gedroogde bast van de kaneelboom die groeit in de tropische gebieden van Zuid India, China, Indonesië, Brazilië en Egypte. De kaneelboom kan wel 7 meter hoog worden maar wordt ook als struik gecultiveerd.
Speculaas kruiden
Maak zelf de lekkerste speculaas met onze mix van 8 verschillende kruiden, én 100% natuurlijk!
Kaneel poeder
Kaneel kan er voor zorgen dat de insulinegevoeligheid van de cellen verbetert en heeft zelf ook een insulineachtige werking. Kaneel wordt vaak toegevoegd aan pudding, appelmoes, kip, rijst en vleesgerechten. Kaneel zit ook vermengd in vele curry's.
Cacao poeder
Proef ons pure cacaopoeder! Hiermee maak je de échte warme chocomelk van vroeger. Gewoon100% pure cacao zonder zoetstoffen of smaakstoffen. De cacaopoeder van De Kruidenshop kan je natuurlijk ook voor alle desserten gebruiken.
Amandel schaafsel
Amandelschaafsel is zeer geschikt voor decoratie van zoete gerechten maar ook als ingrediënt bij hartige gerechten. Sommige chef's strooien het als afwerking op een vers gemaakte soep.
Gesneden zoethout
Het gekende zoethout uit onze jeugd is een natuurlijke zoetmaker voor o.a. een gezond kopje thee of te gebruiken voor sauzen. Het zoethout is in stukjes gesneden zodat je dit gemakkelijk kan gebruiken. Let wel dat je de stukjes na bereiding verwijderd.
Geraspte kokosnoot
Geraspte kokosnoot kan je gebruike voor gebak, taarten, koekjes, desserten. Of strooi in een Thaise salade met kip of meng onder uw wokgerecht. Kortom, mogelijkheden genoeg om onze kokosnoot in uw keuken te hebben!
Saffloer
Saffloer wordt ook wel eens de goedkopere versie van saffraan genoemd en is ook afkomstig van de bloem en geeft een oranje-rode kleur af zoals saffraan maar heeft niet de typische smaak van saffraan.