Kruiden en specerijen voor alle gerechten met kip, gebakken kip of gebraden kip, kip in de wok,...enz.

Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij alle gerechten met kip passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.

There are products
Show:
Sort By:

Sumak

Sumak is een kruid afkomstig uit het Midden-Oosten en kan gebruikt worden voor het maken van een heerlijke dip met olijfolie. Sumak is ook verwerkt in de gekende mengeling za'atar.

€3,70

Zwarte knoflook

100% natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen. Zwarte look is nog stukken gezonder dan zijn witte variant.

€3,50

Kurkuma

De warme smaak van kurkuma doet het goed als smaakgever aan gerechten maar kan ook gebruikt worden om je gerechten kleur te geven. Gebruik kurkuma bij Indische gerechten, Marokkaanse keuken, lamschotels, groente- en vleesgerechten.

€3,40

Saffraan

Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!

€11,00

Himalaya zout (fijn)

Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak

€2,90

Paprikapoeder

De scherpe en licht pittige smaak van paprikapoeder is een goede basis voor tal van gerechten. Je gebruikt paprikapoeder bijvoorbeeld bij soepen, stoofschotels, groentegerechten, vleesgerechten, visgerechten, eigen kruidenmengsels.

€3,40

Arabische baharat kruiden

Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.

€4,10

Cajun pepermix

De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.

€4,70

Citroengras (sereh)

Citroengras of lemongrass is oorspronkelijk een Indiase grassoort die nu overal ter wereld waar het warm genoeg is groeit. Dit kruid wordt zeer veel gebruikt in de Oosterse keuken en heeft een frisse citroensmaak en geur.

€3,30

Komijnzaad

Komijnzaad kan je gebruiken in zuurkool, soepen en brood. Het komijnzaad geeft zijn volle aromatische smaak af indien je deze roostert.

€3,40

Marjolein

De echte marjolein is afkomstig uit het oosten van het Middellandse Zeegebied. De plant is reeds sinds de oudheid bekend in Europa. Marjolein heeft een intens aroma, dat aan oregano doet denken, maar zachter van smaak en zoeter is.

€2,40

Zwarte peper

Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.

€4,90

Knoflookpeper

Peper met knoflook gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.

€3,80

Oregano

De krachtige, kruidige en pittige smaak van oregano komt goed tot zijn recht in Italiaanse, Griekse en Mexicaanse gerechten. Het is één van de belangrijkste smaakmakers van chili con carne en het belangrijkste kruid op pizza’s.

€3,10

Tijm

Tijm heeft een scherpe mint smaak en een citroenachtig aroma en wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Tijm is lekker bij courgette of tomaat en kan gebruikt worden bij kip of om groenten te verfijnen. Onze tijm is afkomstig uit Marokko.

€3,40

Himalaya zout (grof)

Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak

€2,90

Mosterdzaad

Mosterdzaad heeft na het bereiden (koken) een alom gekende scherpe smaak en is een uitstekende bron voor vitamines uit het B-complex. Geschikt om mosterdsaus te maken of aardappelsoep met mosterd.

€2,80

Gerookte paprika

Dit Spaanse gerookte paprikapoeder is gemakkelijk te verwerken in tal van gerechten zoals vleesgerechten, stoofschotels, op de gebakken aardappeltjes, ...enz. Het geeft je gerecht een pittige rooksmaak.

€3,40

Sel de Camarque

Sel de Camarque bevat alle rijkdom van de natuur. Het is steeds grof van structuur en heeft een hoge zuiverheid en is rijk aan magnesium.

€3,40

Marokkaanse viskruiden (Chermoula)

Marokkaanse viskruiden (Chermoula) is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.

€3,60

Tuinkruiden

Je kan onze mengeling van tuinkruiden gebruiken voor alle gerechten zoals soepen, salades, groentenshotels, frisse aardappelsla, over de tomaatjes of op koude groentjes.

€2,70

Knoflookzout

Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.

€3,70

Citroenblad

Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.

€3,10

Venkelzaad

Venkelzaad heeft een subtiele smaak en is geschikt voor visgerechten, vleesgerechten, sauzen en is niet weg te denken uit verse pizzasaus!

€3,10
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »