
Hier vind je kruiden voor al je pastagerechten zoals macaroni, spaghetti, lasagne, Italiaanse tomatensaus. Meng de risotto kruiden met onze olijfolie uit Italië en maak een lekkere dip om je brood te dippen! Om een bolognaisesaus te maken kan je onze gehaktkruiden gebruiken om een intense smaak te geven aan je gehakt.
Kortom, voldoende kruiden om een lekker pastagerecht te maken!
Geschenkpakket - Kadobox
Ben je op zoek naar een ideaal geschenk? Dan kan je hier een geschenkpakket samenstellen met 6 kruiden naar keuze. Deze worden geleverd in een kartonnen doosje en zijn het ideale geschenk voor de échte fijnproever. Let wel; kies enkel 6 kruiden!
Spaghetti kruiden
Speciale kruidemix uit Italië voor macaroni-, spaghetti- of lasagne te maken. Je kan zelf experimenteren in je keuken met deze kruidenmix. Ideaal voor een heerlijke tomatensaus te maken!
Italiaanse kruidenmix
Deze mix kan je voor verschillende gerechten gebruiken. Maak je eigen verse tomatensaus of gebruik hem bij de vis of vlees voor een Italiaanse tint.
Risotto kruidenmix
De risotto mix kan ook gebruikt worden bij al uw Italiaanse gerechten maar is oorspronkelijk gemaakt om een heerlijke risotto te bereiden. Probeer deze mix ook eens om je tomatensaus te maken voor je lasagne of spaghetti.
Tijm
Tijm heeft een scherpe mint smaak en een citroenachtig aroma en wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Tijm is lekker bij courgette of tomaat en kan gebruikt worden bij kip of om groenten te verfijnen. Onze tijm is afkomstig uit Marokko.
Rozemarijn
Gesneden rozemarijn heeft een warm aroma en een mediterrane, krachtige smaak. Je gebruikt het in marinades of bij vis, kip, roomkaas, eieren, champignons, uien, aardappelen, tomaten, soepen, sauzen en winterse stoofpotten.
Oregano
De krachtige, kruidige en pittige smaak van oregano komt goed tot zijn recht in Italiaanse, Griekse en Mexicaanse gerechten. Het is één van de belangrijkste smaakmakers van chili con carne en het belangrijkste kruid op pizza’s.
Marjolein
De echte marjolein is afkomstig uit het oosten van het Middellandse Zeegebied. De plant is reeds sinds de oudheid bekend in Europa. Marjolein heeft een intens aroma, dat aan oregano doet denken, maar zachter van smaak en zoeter is.
Basilicum
Basilicum is lid van de muntfamilie. De blaadjes kunnen zowel vers als gedroogd gebruikt worden. Basilicum wordt vooral veel in de Italiaanse en Zuiderse keuken gebruikt, denk aan bijvoorbeeld: pasta pesto, pizza, vlees, vis, en sauzen.
Peterselie
Peterselie (Petroselinum crispum) is een tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. Peterselie heeft een hoge voedingswaarde en is rijk aan vitamine C en geeft gerechten en vollere smaak.
Bieslook
Bieslook behoort tot de uienfamilie. De plant is verwant aan bolgewassen als ui, prei en knoflook. Het voegt geur en smaak toe aan gerechten maar kan ook, vanwege de vorm, als garnituur gebruikt worden.
Gehaktkruiden
Heerlijke gehaktkruiden. Deze kruiden zijn reeds jaren een échte topper uit ons gamma en zijn heerlijk voor al uw gerechten met gehaktvlees.
Chilivlokken
Chilivlokken hebben een pittige smaak en zijn familie van paprika en zijn bij ons erg populair geworden door de Brits-Israelische chef kok uit Londen Yotam Ottolenghi. Deze chef gebruikt deze in veel van zijn gerechten.
Chilipoeder
Chilipepers bevatten veel vitamines en mineralen. Voor het chilipoeder van De Kruidenshop selecteren we de beste chilipepers om een pittig (heel pittig!) poeder van te malen.
Zongedroogde tomatenpoeder
Zongedroogde tomaten in poedervorm, ideaal voor sauzen, vlees, vis of soep. Je kan het tomatenpoeder ook gebruiken als natuurlijk verdikkingsmiddel in soepen of sauzen. Het geeft die intense tomatensmaak en kleur aan je gerecht.
Gerookte knoflook
Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.
Knoflook schilfers
Gedroogde knoflook schilfers zijn gemakkelijk indien je niet beschikt over verse knoflook. Zo heb je steeds knoflook in huis voor al je gerechten. De zuivere knoflook wordt geschaafd en nadien gedroogd en hebben nog veel smaak.
Knoflook poeder
Knoflook fijn 0.5 tot 1 mm is makkelijk in gebruik en lekker bij vlees zoals lam en varken, bij groenten en salades en in Zuiderse gerechten. Het zorgt voor een lekkere en gezonde toets aan al je gerechten.
Knoflookzout
Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix met knoflook en specerijen is ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.
Knoflookpeper
Peper met knoflook en specerijen gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.
Cajun pepermix
De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.
4 seizoenspeper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Zwarte peper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Witte peper
Witte peper is scherp van smaak en kan gebruikt worden bij alle bereidingen in de keuken.