Kruiden en specerijen voor al uw Italiaanse gerechten zoals pasta's, lasagne, spaghettisauzen,...enz.

Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij pastagerechten zoals macaroni, spaghetti, lasagne, sauzen voor pasta's, Italiaanse gerechten,...enz. passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.

There are products
Show:
Sort By:

Kurkuma

De warme smaak van kurkuma doet het goed als smaakgever aan gerechten maar kan ook gebruikt worden om je gerechten kleur te geven. Gebruik kurkuma bij Indische gerechten, Marokkaanse keuken, lamschotels, groente- en vleesgerechten.

€3,40

Arabische baharat kruiden

Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.

€4,10

Zwarte knoflook

100% natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen. Zwarte look is nog stukken gezonder dan zijn witte variant.

€3,50

Saffraan

Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!

€11,00

Marjolein

De echte marjolein is afkomstig uit het oosten van het Middellandse Zeegebied. De plant is reeds sinds de oudheid bekend in Europa. Marjolein heeft een intens aroma, dat aan oregano doet denken, maar zachter van smaak en zoeter is.

€2,40

Paprikapoeder

De scherpe en licht pittige smaak van paprikapoeder is een goede basis voor tal van gerechten. Je gebruikt paprikapoeder bijvoorbeeld bij soepen, stoofschotels, groentegerechten, vleesgerechten, visgerechten, eigen kruidenmengsels.

€3,40

Tijm

Tijm heeft een scherpe mint smaak en een citroenachtig aroma en wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Tijm is lekker bij courgette of tomaat en kan gebruikt worden bij kip of om groenten te verfijnen. Onze tijm is afkomstig uit Marokko.

€3,40

Komijnzaad

Komijnzaad kan je gebruiken in zuurkool, soepen en brood. Het komijnzaad geeft zijn volle aromatische smaak af indien je deze roostert.

€3,40

Knoflookschilfers

Onze gedroogde knoflookschilfers kan je gebruiken in plaats van verse look en aanfruiten in olijfolie of boter als basis voor allerlei sauzen en soepen. De lookschilfers zijn lang houdbaar en bijgevolg onmisbaar in uw keuken.

€2,70

Cajun pepermix

De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.

€4,70

Marokkaanse viskruiden (Chermoula)

Marokkaanse viskruiden (Chermoula) is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.

€3,60

Toscaanse kruidenmix

Een perfecte mix voor het maken van een heerlijke kruidenolie of kruidenboter op Toscaanse wijze. Deze kruidenmix is ook geschikt om al je pastagerechten te maken.

€3,40

Tuinkruiden

Je kan onze mengeling van tuinkruiden gebruiken voor alle gerechten zoals soepen, salades, groentenshotels, frisse aardappelsla, over de tomaatjes of op koude groentjes.

€2,70

Gerookte paprika

Dit Spaanse gerookte paprikapoeder is gemakkelijk te verwerken in tal van gerechten zoals vleesgerechten, stoofschotels, op de gebakken aardappeltjes, ...enz. Het geeft je gerecht een pittige rooksmaak.

€3,40

Citroenblad

Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.

€3,10

Citroengras (sereh)

Citroengras of lemongrass is oorspronkelijk een Indiase grassoort die nu overal ter wereld waar het warm genoeg is groeit. Dit kruid wordt zeer veel gebruikt in de Oosterse keuken en heeft een frisse citroensmaak en geur.

€3,30

Mosterdzaad

Mosterdzaad heeft na het bereiden (koken) een alom gekende scherpe smaak en is een uitstekende bron voor vitamines uit het B-complex. Geschikt om mosterdsaus te maken of aardappelsoep met mosterd.

€2,80

Cayennepeper

Cayennepeper is een klein maar behoorlijk pittige peper. Cayenne pepers zijn familie van paprika en worden overal ter wereld gebruikt om eten lekker pittig te kruiden.

€3,10

Oregano

De krachtige, kruidige en pittige smaak van oregano komt goed tot zijn recht in Italiaanse, Griekse en Mexicaanse gerechten. Het is één van de belangrijkste smaakmakers van chili con carne en het belangrijkste kruid op pizza’s.

€3,10

Knoflookzout

Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.

€3,70

Gerookte knoflook

Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.

€2,70

Venkelzaad

Venkelzaad heeft een subtiele smaak en is geschikt voor visgerechten, vleesgerechten, sauzen en is niet weg te denken uit verse pizzasaus!

€3,10

Zwarte peper

Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.

€4,90

Basilicum

Basilicum is lid van de muntfamilie. De blaadjes kunnen zowel vers als gedroogd gebruikt worden. Basilicum wordt vooral veel in de Italiaanse en Zuiderse keuken gebruikt, denk aan bijvoorbeeld: pasta pesto, pizza, vlees, vis, en sauzen.

€2,50
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »