Kruiden en specerijen voor alle visgerechten, schaal- en schelpdieren zoals scampi's, gamba's,...enz.

Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij visgerechten passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.

There are products
Show:
Sort By:

Gluhwein kruidenmix

Heerlijk geurende, kruidige, biologische specerijenmelange om zelf Glühthee, Glühsap en/of Glühwein mee te maken.

€4,90

Gerookte knoflook

Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.

€2,70

Sumak

Sumak is een kruid afkomstig uit het Midden-Oosten en kan gebruikt worden voor het maken van een heerlijke dip met olijfolie. Sumak is ook verwerkt in de gekende mengeling za'atar.

€3,70

Kruidenzout met limoen

Een mix van grof zeezout, pimentkorrel, korianderzaad, roze peper, lavasblad, munt en limoenblaadjes, te gebruiken in stoofpotjes, vis- of vleesgerechten. Deze mix is grof te gebruiken en kan niet gemalen worden in een zoutmolen.

€5,80

Gerookte Spaanse paprika

De Spaanse gerookte paprikapoeder is gemakkelijk te verwerken in tal van gerechten zoals vleesgerechten, stoofschotels, op de gebakken aardappeltjes. Het geeft je gerecht een pittige rooksmaak.

€3,40

Zwarte peper

Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.

€4,90

Sel de Camarque

Sel de Camarque bevat alle rijkdom van de natuur. Het is steeds grof van structuur en heeft een hoge zuiverheid en is rijk aan magnesium.

€3,40

Marokkaanse viskruiden (Chermoula)

Marokkaanse viskruiden (Chermoula) is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.

€3,60

Saffraan

Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!

€11,00

Cajun pepermix

De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.

€4,70

Knoflookpeper

Peper met knoflook gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.

€3,80

Kurkuma

De warme smaak van kurkuma doet het goed als smaakgever aan gerechten maar kan ook gebruikt worden om je gerechten kleur te geven. Gebruik kurkuma bij Indische gerechten, Marokkaanse keuken, lamschotels, groente- en vleesgerechten.

€3,40

Himalaya zout (grof)

Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak

€2,90

Arabische baharat kruiden

Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.

€4,10

Knoflookschilfers

Onze gedroogde knoflookschilfers kan je gebruiken in plaats van verse look en aanfruiten in olijfolie of boter als basis voor allerlei sauzen en soepen. De lookschilfers zijn lang houdbaar en bijgevolg onmisbaar in uw keuken.

€2,70

Citroenblad

Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.

€3,10

Piment korrel

Piment korrel combineert de smaken van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en peper. Pimentkorrels kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden zoals vleesgerechten, soepen, vis, sauzen.

€3,50

Selderijzout

Selderijzout is een mix van zout en selderijzaad en past heel goed bij vrijwel alle tomatengerechten en slaatjes of tomatensap. Ook heerlijk bij een koude gazpacho soep van tomaat of komkommer. Selderijzout wordt ook vaak gebruikt bij het aperitief op ver

€2,90

Paprikapoeder

De scherpe en licht pittige smaak van paprikapoeder is een goede basis voor tal van gerechten. Je gebruikt paprikapoeder bijvoorbeeld bij soepen, stoofschotels, groentegerechten, vleesgerechten, visgerechten, eigen kruidenmengsels.

€3,10

Gemalen gember

De gemalen gember kan gebruikt worden voor allerlei lekkere gerechten zoals wokgerechten, cake, zelfs bij fruit en salades.

€3,20

Knoflookzout

Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.

€3,70

Dille

Dilletoppen zijn de fijnste delen van dilleblaadjes. Dille heeft een authentieke smaak met toetsen van peterselie, anijs en selderij. De zachte smaak van dille past erg goed bij aardappelen, sauzen, soepen en natuurlijk bij visgerechten.

€3,30

Bieslook

Bieslook behoort tot de uienfamilie. De plant is verwant aan bolgewassen als ui, prei en knoflook. Het voegt geur en smaak toe aan gerechten maar kan ook, vanwege de vorm, als garnituur gebruikt worden.

€2,70
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »