Kruiden en specerijen voor alle vleesgerechten, stoofschotels, wildgerechten, soepen,...enz.

Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij vleesgerechten passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.

There are products
Show:
Sort By:

Zwarte knoflook

100% natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen. Zwarte look is nog stukken gezonder dan zijn witte variant.

€3,50

Sumak

Sumak is een kruid afkomstig uit het Midden-Oosten en kan gebruikt worden voor het maken van een heerlijke dip met olijfolie. Sumak is ook verwerkt in de gekende mengeling za'atar.

€4,30

Gerookte knoflook

Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.

€2,10

Zwarte peper

Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.

€5,80

Piment korrel

Piment korrel combineert de smaken van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en peper. Pimentkorrels kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden zoals vleesgerechten, soepen, vis, sauzen.

€4,00

Gerookte paprika

Dit Spaanse gerookte paprikapoeder is gemakkelijk te verwerken in tal van gerechten zoals vleesgerechten, stoofschotels, op de gebakken aardappeltjes, ...enz. Het geeft je gerecht een pittige rooksmaak.

€4,50

Chilivlokken

Chilivlokken hebben een pittige smaak en zijn familie van paprika en zijn bij ons erg populair geworden door de Brits-Israelische chef kok uit Londen Yotam Ottolenghi. Deze chef gebruikt deze in veel van zijn gerechten.

€4,20

Paprikapoeder

De scherpe en licht pittige smaak van paprikapoeder is een goede basis voor tal van gerechten. Je gebruikt paprikapoeder bijvoorbeeld bij soepen, stoofschotels, groentegerechten, vleesgerechten, visgerechten, eigen kruidenmengsels.

€4,20

Kurkuma

De warme smaak van kurkuma doet het goed als smaakgever aan gerechten maar kan ook gebruikt worden om je gerechten kleur te geven. Gebruik kurkuma bij Indische gerechten, Marokkaanse keuken, lamschotels, groente- en vleesgerechten.

€3,60

Basilicum

Basilicum is lid van de muntfamilie. De blaadjes kunnen zowel vers als gedroogd gebruikt worden. Basilicum wordt vooral veel in de Italiaanse en Zuiderse keuken gebruikt, denk aan bijvoorbeeld: pasta pesto, pizza, vlees, vis, en sauzen.

€2,80

Cajun pepermix

De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.

€5,50

Marjolein

De echte marjolein is afkomstig uit het oosten van het Middellandse Zeegebied. De plant is reeds sinds de oudheid bekend in Europa. Marjolein heeft een intens aroma, dat aan oregano doet denken, maar zachter van smaak en zoeter is.

€3,30

Tijm

Tijm heeft een scherpe mint smaak en een citroenachtig aroma en wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Tijm is lekker bij courgette of tomaat en kan gebruikt worden bij kip of om groenten te verfijnen. Onze tijm is afkomstig uit Marokko.

€3,40

Gebakken ajuin

Vers gebakken ajuin, ideaal om uw eigen Bicky Burger of hamburger te maken. Deze ajuin kan je ook gebruiken in al uw wokgerechten, snel en gemakkelijk!

€4,00

Lavasblad

Geef je gerechten een heerlijke bouillonachtige smaak met gesneden lavasblad. Lavasblad of lavaskruid wordt ook wel maggikruid genoemd omdat het veel in soepen gebruikt wordt.

€4,00

Piment d'Espelette

Deze grof gemalen chili peper - in het Baskisch Ezpeletako biperra - is met zorg en liefde verbouwd op de Ferme Conchoinea, een perceel van ongeveer 4 hectare gelegen in Aïnhoa in het Franse Baskenland.

€8,40

Sel de Camarque

Sel de Camarque bevat alle rijkdom van de natuur. Het is steeds grof van structuur en heeft een hoge zuiverheid en is rijk aan magnesium.

€3,40

Komijnzaad

Komijnzaad kan je gebruiken in zuurkool, soepen en brood. Het komijnzaad geeft zijn volle aromatische smaak af indien je deze roostert.

€4,10

Gemalen komijn

Gemalen komijn is een van de meest geconsumeerde kruiden en is een belangrijk ingrediënt in veel kerrie- en chilipoeders. Momenteel komt meer dan 50% van alle komijn uit India.

€4,00

Venkelzaad

Venkelzaad heeft een subtiele smaak en is geschikt voor visgerechten, vleesgerechten, sauzen en is niet weg te denken uit verse pizzasaus!

€4,00

Tuinkruiden

Je kan onze mengeling van tuinkruiden gebruiken voor alle gerechten zoals soepen, salades, groentenshotels, frisse aardappelsla, over de tomaatjes of op koude groentjes.

€3,20

Rozemarijn

Gesneden rozemarijn heeft een warm aroma en een mediterrane, krachtige smaak. Je gebruikt het in marinades of bij vis, kip, roomkaas, eieren, champignons, uien, aardappelen, tomaten, soepen, sauzen en winterse stoofpotten.

€3,80

Gemalen korianderzaad

Kenmerkend voor koriander is dat alle delen van de plant eetbaar zijn. Toch worden meestal de (gedroogde) bladeren gegeten of de (gemalen) zaden. Let op, de smaak van beiden is niet identiek. Gemalen koriander staat ook wel bekend als Ketoembar.

€3,40
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »