
Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij pastagerechten zoals macaroni, spaghetti, lasagne, sauzen voor pasta's, ...enz. passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.
Spaghetti kruiden
Speciale kruidemix uit Italië voor macaroni-, spaghetti- of lasagne te maken. Je kan zelf experimenteren in je keuken met deze kruidenmix. Ideaal voor een heerlijke tomatensaus te maken!
Kruidenboter
Gebruik deze mix om je eigen kruidenboter te maken. Laat ongezouten boter uit de koeling zacht worden en meng deze naar eigen smaak met onze kruidenboter mix. Let wel, in deze kruidenmix zit er reeds zout gemengd, dus gebruik zeker ongezouten boter.
Knoflook poeder
Knoflook fijn 0.5 tot 1 mm is makkelijk in gebruik en lekker bij vlees zoals lam en varken, bij groenten en salades en in Zuiderse gerechten. Het zorgt voor een lekkere en gezonde toets aan al je gerechten.
Biologische dadels - 500 g
Extra heerlijk zachte, fruitige en honingzoete dadels. Biologisch gekweekt en verpakt in een doosje. Je kan de dadels lang bewaren in de koelkast.
Thaïse curry met citroengras
Een originele curry mengeling met die specifieke Thaise smaak. Onze Thaise curry is gemengd met citroengras en is een complete mix voor al uw Oosterse gerechten.
Gerookte knoflook
Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.
Knoflookzout
Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix met knoflook en specerijen is ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.
Chili zout
Een éénvoudige mix van natuurlijk zeezout met chili vlokken. Dit zout geeft naast een zoute ook een pittige smaak aan je gerecht.
Coconut Curry
Een leuke combinatie, geraspte verse kokosnoot gemengd met een lekkere curry. Een unieke mix in ons curry assortiment.
Hawaïaans zwart lavazout
Het lavazout, ook wel zwart zout genoemd, heeft meer een decoratieve functie. Je kan dit bij een aperitiefhapje of op uw gerecht gebruiken, je zal er uw tafelgasten alvast mee verassen.
Grof zeezout
Het groffe witte zeezout wordt gewonnen uit de Middelandse zee en heeft meer aromatische smaak dan het traditionele keukenzout. Je kan het bovendien naast zijn smaak ook eveneens als decoratie gebruiken op je gedresseerd bord.
Daslook
De smaak van Daslook ligt tussen milde bieslook en sterke knoflook. Het plantje groeit in de gematigde gebieden van Europa tot aan de Kaukassus. Het kent een enorme populariteit in Duitsland.
Herbes de Provence
Een echte zuiderse klassieker onder de kruiden. Tot op heden één van de meest gebruikte kruidenmix in elke keuken tijdens de zomer. Provençaalse kruiden kunnen gebruikt worden bij de bbq, bij slaatjes, vis- of vleesgerechten.
Keltisch zeezout
Dit zout komt uit Denemarken. Het biologische zout heeft naast een sterke medicinale werking, ook een heerlijke natuurlijke en rijke smaak. Het is niet geraffineerd en bevat daardoor nog alle natuurlijke mineralen en organisch jodium.
Limoenzout
Een éénvoudige mix van natuurlijk zeezout en gedroogde witte limoen. Natuurlijk zeezout is heel fel van smaak en veel gezonder dan geraffineerd tafelzout, dus tracht te doseren bij gebruik.
Knoflookpeper
Peper met knoflook en specerijen gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.
Selderijzout
Selderijzout is een mix van zout en selderijzaad en past heel goed bij vrijwel alle tomatengerechten en slaatjes of tomatensap. Ook heerlijk bij een koude gazpacho soep van tomaat of komkommer..
Cajun pepermix
De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.
Kruiden paneermeel
Kruiden paneermeel is geschikt om zelf Cordon blue, een Wiener schnitzel of zelfgemaakte aardappel-, kaas- of garnaalkroketjes te maken. Ook om een lekkere hamburger te maken is onze kruiden paneer supergeschikt.
Paella kruidenmix
Een veelzijdige kruidenmix om een lekkere Spaanse paella te maken. Deze paella mix geeft tevens die warme gele kleur aan je gerecht door de curcuma die erin verwerkt is.
Arrabiata mix
Wie houdt van een "Penne all'arrabiata" zal met deze kruidenmix zijn hartje kunnen ophalen. Een scherpe mix van verschillende kruiden zonder additieven, smaakversterkers of kleurstoffen.
Tuinkruiden
Je kan onze mengeling van tuinkruiden gebruiken voor alle gerechten zoals soepen, salades, groentenshotels, frisse aardappelsla, over de tomaatjes of op koude groentjes.
Himalaya zout (fijn)
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak
Italiaanse kruidenmix
Deze mix kan je voor verschillende gerechten gebruiken. Maak je eigen verse tomatensaus of gebruik hem bij de vis voor een Italiaanse tint.