
Hier vind je kruiden voor al je pastagerechten zoals macaroni, spaghetti, lasagne, Italiaanse tomatensaus. Meng de risotto kruiden met onze olijfolie uit Italië en maak een lekkere dip om je brood te dippen! Om een bolognaisesaus te maken kan je onze gehaktkruiden gebruiken om een intense smaak te geven aan je gehakt.
Kortom, voldoende kruiden om een lekker pastagerecht te maken!
Geschenkpakket - Kadobox
Ben je op zoek naar een ideaal geschenk? Dan kan je hier een geschenkpakket samenstellen met 6 kruiden naar keuze. Deze worden geleverd in een kartonnen doosje en zijn het ideale geschenk voor de échte fijnproever. Let wel; kies enkel 6 kruiden!
Spaghetti kruiden
Speciale kruidemix uit Italië voor macaroni-, spaghetti- of lasagne te maken. Je kan zelf experimenteren in je keuken met deze kruidenmix. Ideaal voor een heerlijke tomatensaus te maken!
Italiaanse kruidenmix
Deze mix kan je voor verschillende gerechten gebruiken. Maak je eigen verse tomatensaus of gebruik hem bij de vis of vlees voor een Italiaanse tint.
Risotto kruidenmix
De risotto mix kan ook gebruikt worden bij al uw Italiaanse gerechten maar is oorspronkelijk gemaakt om een heerlijke risotto te bereiden. Probeer deze mix ook eens om je tomatensaus te maken voor je lasagne of spaghetti.
Arrabiata mix
Wie houdt van een "Penne all'arrabiata" zal met deze kruidenmix zijn hartje kunnen ophalen. Een scherpe mix van verschillende kruiden zonder additieven, smaakversterkers of kleurstoffen.
Pizza kruiden
Wie lust het niet? Jong en oud vind het lekker. Een pizza gemaakt met onze pizza kruidenmengeling. Gebruik onze pizza kruidenmix ook voor tomatensaus of lasagnasaus.
Chilivlokken
Chilivlokken hebben een pittige smaak en zijn familie van paprika en zijn bij ons erg populair geworden door de Brits-Israelische chef kok uit Londen Yotam Ottolenghi. Deze chef gebruikt deze in veel van zijn gerechten.
Provençaalse kruiden
Een echte zuiderse klassieker onder de kruiden. Tot op heden één van de meest gebruikte kruidenmix in elke keuken tijdens de zomer. Provençaalse kruiden kunnen gebruikt worden bij de bbq, bij slaatjes, vis- of vleesgerechten.
Cajun pepermix
De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.
Gerookte knoflook
Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.
Zongedroogde tomatenpoeder
Zongedroogde tomaten in poedervorm, ideaal voor sauzen, vlees, vis of soep. Je kan het tomatenpoeder ook gebruiken als natuurlijk verdikkingsmiddel in soepen of sauzen. Het geeft die intense tomatensmaak en kleur aan je gerecht.
Zongedroogde tomaten
Zongedroogde tomaten zijn onmisbaar in uw Italiaanse gerechten. Je kan deze tomaten gebruiken om uw zuiderse saus die typische Italiaanse toets te geven. Ook in een slaatje zijn ze heerlijk.
Knoflook poeder
Knoflook fijn 0.5 tot 1 mm is makkelijk in gebruik en lekker bij vlees zoals lam en varken, bij groenten en salades en in Zuiderse gerechten. Het zorgt voor een lekkere en gezonde toets aan al je gerechten.
Knoflook schilfers
Gedroogde knoflook schilfers zijn gemakkelijk indien je niet beschikt over verse knoflook. Zo heb je steeds knoflook in huis voor al je gerechten. De zuivere knoflook wordt geschaafd en nadien gedroogd en hebben nog veel smaak.
Knoflookzout
Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix met knoflook en specerijen is ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.
Knoflookpeper
Peper met knoflook en specerijen gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.
Citroenzout
Een éénvoudige mix van natuurlijk zeezout en gedroogde citroen. Natuurlijk zeezout is heel sterk van smaak en veel gezonder dan geraffineerd tafelzout, dus het is aanbevolen om te doseren bij gebruik.
Ajuin granulaat
Uiengranulaat is iets grover dan uipoeder en tegelijk nog zo klein zodat er geen stukjes ui zichtbaar zijn in je gerecht. Ook behoudt zijn smaak en geur beter dan het gemalen poeder.
Ajuinpoeder
Gemalen ajuinpoeder is gemakkelijk in gebruik en geeft de typische ajuinsmaak aan je gerechten. Dit poeder is zeer bij gemalen en kan je best met een lepeltje verdelen.
„Principe” E.V.O. - Biancolilla olijfolie - 500 ml
Deze olijfolie uit Sicilië is licht en delicaat. Zoals alle kwaliteitsolie adviseren we om deze niet te gebruiken om te bakken maar om te gebruiken voor koude gerechten en eventueel om warme gerechten af te werken.
Raguso Classico Extra vierge olijfolie - 500 ml
Formula Raguso Classico Extra vierge olijfolie is een fijne Italiaanse olijfolie uit Gravina In Puglia, het uiterste zuiden van Italië. Deze olijfolie is van uitmuntende kwaliteit en wordt gebruikt bij koude gerechten.
Citroendruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van citroen om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen en een frisse smaak te geven.
Chilidruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van chili om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen.
Truffeldruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van truffel om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen en een elegante truffelsmaak te geven.