
Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij pastagerechten zoals macaroni, spaghetti, lasagne, sauzen voor pasta's, ...enz. passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.
Spaghetti kruiden
Speciale kruidemix voor macaroni-, spaghetti- of pastagerechten te maken. Je kan zelf experimenteren in je keuken met deze kruidenmix. Ideaal voor een heerlijke tomatensaus te maken!
Zwarte knoflook
100% natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen. Zwarte look is nog stukken gezonder dan zijn witte variant.
Saffraan
Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!
Arabische baharat kruiden
Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.
Cajun pepermix
De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.
Knoflookpeper
Peper met knoflook gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.
Marokkaanse viskruiden (Chermoula)
Marokkaanse viskruiden (Chermoula) is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.
Tuinkruiden
Je kan onze mengeling van tuinkruiden gebruiken voor alle gerechten zoals soepen, salades, groentenshotels, frisse aardappelsla, over de tomaatjes of op koude groentjes.
Toscaanse kruidenmix
Een perfecte mix voor het maken van een heerlijke kruidenolie of kruidenboter op Toscaanse wijze. Deze kruidenmix is ook geschikt om al je pastagerechten te maken.
Knoflookzout
Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.
Citroenblad
Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.
Pizza kruiden
Wie lust het niet? Jong en oud vind het lekker. Een pizza gemaakt met onze pizza kruidenmengeling. Gebruik onze pizza kruidenmix ook voor tomatensaus of lasagnasaus.
Gerookte knoflook
Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.
Thaïse groene curry
Thai Green Curry gebruik je om de lekkerste curry's te maken en doet het ook erg goed als zoutloze kruidenmix op een stukje vlees, kip of vis. Je kan deze kruidenmix eenvoudig aanmaken tot een pasta door het aan te mengen met water of olie.
Bruschetta mix
Proef onze natuurlijke bruschetta mix, gemaakt zonder suikers, aroma's of toegevoegde additieven. Gemixt met knoflook, zout, oregano, basilicum en tomatenvlokken.
Herbes de Provençe
Een echte Zuiderse klassieker onder de kruiden. Tot op heden één van de meest gebruikte kruidenmix in elke keuken tijdens de zomer. Provençaalse kruiden kunnen gebruikt worden bij de bbq, bij slaatjes, vis- of vleesgerechten.
Kruidnagel
Het is het belangrijkste kruid in speculaas, kruidnoten, in rode kool en in stoofpotjes. Kruidnagel stop je in veel traditionele wintergerechten en houdt bovendien ziektekiemen op afstand. En wist je dat het ook een eerstehulpmiddel is bij kiespijn?
Knoflook granulaat
Knoflook granulaat fijn 0.5 tot 1 mm is makkelijk in gebruik en lekker bij vlees zoals lam en varken, bij groenten en salades en in provençaalse gerechten. Het zorgt voor een lekkere en gezonde toets aan al je gerechten.
Gluhwein kruidenmix
Heerlijk geurende, kruidige, biologische specerijenmelange om zelf Glühthee, Glühsap en/of Glühwein mee te maken.
Piment korrel
Piment korrel combineert de smaken van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en peper. Pimentkorrels kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden zoals vleesgerechten, soepen, vis, sauzen.