
Hier vind je kruidenmixen waarvan wij vinden dat ze goed bij vleesgerechten passen of ze zijn er specifiek voor gemaakt. Het spreekt voor zich dat je zelf aan de slag kan met het gebruik van onze kruiden en niet gebonden bent aan wat wij aanbevelen.
Gerookte knoflook
Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.
Zwarte knoflook
100% natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen. Zwarte look is nog stukken gezonder dan zijn witte variant.
Champignon kruiden
Champignon kruidenmix is een zeer verfijnde kruidenmelange, die zich bij uitstek leent om exclusieve gerechten op smaak te brengen bijvoorbeeld; scampi’s, champignons, varkensvlees en zwezerik.
Kruidenzout met limoen
Een mix van grof zeezout, pimentkorrel, korianderzaad, roze peper, lavasblad, munt en limoenblaadjes, te gebruiken in stoofpotjes, vis- of vleesgerechten. Deze mix is grof te gebruiken en kan niet gemalen worden in een zoutmolen.
Gluhwein kruidenmix
Heerlijk geurende, kruidige, biologische specerijenmelange om zelf Glühthee, Glühsap en/of Glühwein mee te maken.
Cajun pepermix
De Cajun pepermix is een echt topproduct voor de fijnproevers onder ons en heerlijk op al uw gerechten zoals een frisse carpaccio van rund of zalm met parmezaan en rucola. Een originele mix van verschillende peperbollen met look en korianderzaad.
Indische gehaktkruiden
Kant en klare kruidenmix voor het maken van de lekkerste Indische gehaktballetjes of vleesgerechten. De Indische keuken is een samensmelting van de Indonesische en Chinees-Indonesische keuken met de Europese keuken.
Maak met deze mix overheerlijke
Hawaïaans zwart lavazout
Het lavazout, ook wel zwart zout genoemd, heeft meer een decoratieve functie. Je kan dit bij een aperitief hapje of op uw gerecht gebruiken, je zal er uw tafelgasten alvast mee verassen.
Za' atar kruiden
Het basisingrediënt van za’atar is een wilde oregano met de smaak van tijm én oregano. Na het drogen van de kruiden wordt het fijngemalen en vermengd met sumak (gedroogde zure besjes) en sesamzaad.
Ras el Hanout fijn
Ras el hanout is perfect te gebruiken bij stoofschotels met wild, lamsvlees of kip. U kan ook Ras el hanout naar eigen smaak toevoegen bij uw couscous of rijst.
Hot Curry
Ben je fan van een hete curry? Dan gebruik je best onze "Hot Curry", een uitgebalanceerde mengeling die je gerecht écht heet maakt.
Marokkaanse viskruiden (Chermoula)
Marokkaanse viskruiden (Chermoula) is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.
Saffraan
Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!
Citroenblad
Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.
Sel de Camarque
Sel de Camarque bevat alle rijkdom van de natuur. Het is steeds grof van structuur en heeft een hoge zuiverheid en is rijk aan magnesium.
Arabische baharat kruiden
Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.
Hamburger kruiden
Maak voortaan je eigen lekkere hamburgers dankzij ons unieke hamburgerkruiden. Deze mix bevat geen additieven, smaakversterkers, bewaarmiddelen,... in tegenstelling tot vele anderen.
Knoflookpeper
Peper met knoflook gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.
Himalaya zout (grof)
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak
Argentijnse steakkruiden
Argentijnse steakkruiden is een heerlijke Zuid Amerikaanse mix. Deze mix bevat méér dan 14 ingrediënten van de allerbeste kwaliteit voor een geslaagde BBQ of een heerlijke steak.
Franse 4 kruiden
Een typische authentieke kruidenmengeling uit Frankrijk. Deze mix wordt heel veel gebruikt in Franse gerechten en is heel lekker bij vlees of vis en wordt ook veel verwerkt in charcuterie of soep, ragout en stoofschotels.
Gehaktkruiden
Heerlijke gehaktkruiden. Deze kruiden zijn reeds jaren een échte topper uit ons gamma en zijn heerlijk voor al uw gerechten met gehaktvlees.
Knoflookzout
Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.
Piment korrel
Piment korrel combineert de smaken van kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en peper. Pimentkorrels kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden zoals vleesgerechten, soepen, vis, sauzen.