
HIER VINDT JE EEN OVERZICHT VAN ONZE ALLERNIEUWSTE PRODUCTEN
Ons assortiment wordt steeds uitgebreid en aangepast, op deze pagina kan je onze nieuwste kruidenmixen en producten terugvinden. Zo ben je steeds up-to-date met ons gamma. Ook seizoensgebonden producten kan je hier terugvinden.
Zwarte knoflook
100% natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen. Zwarte look is nog stukken gezonder dan zijn witte variant.
Citroenblad
Citroenbladeren zijn de vettige blaadjes van de limoenboom. Ze worden daarom ook wel djeroek poeroet of kafferlimoen genoemd. Het geeft een heerlijke fris-zure smaak aan gerechten en is vaak een geheim ingrediënt in Aziatische curry’s of soepen.
Arabische baharat kruiden
Deze Arabische mix is een veel gebruike kruidenmix rond de Perzische golf, in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken.
Knoflookpeper
Peper met knoflook gemengd heeft een heerlijke smaak en kan gebruikt worden bij allerlei vlees- en visgerechten. Je kan deze mix ook gebruiken bij de BBQ om uw vlees een extra smaak te geven.
Soepkruiden royal
Onze fijne soepkruiden royal bevat enkel natuurlijke kruiden zoals bieslook, laurierblad, uipoeder, uigranulaat, tijm, oregano, peper. De kruiden en groenten worden onmiddellijk na de oogst verwerkt om onze kwaliteit en aroma optimaal te behouden.
Saffraan
Saffraan uit Iran wordt beschouwd als de allerbeste ter wereld. Betere saffraan dan dit zul je niet vinden!
Gerookte knoflook
Gerookte knoflook uit Frankrijk. Deze heerlijke gerookte knoflook blijft maanden goed, zo heb je steeds verse knoflook in huis voor al uw gerechten.
Knoflookzout
Deze mag niet ontbreken in uw keuken, knoflookzout! Een complexe mix en ideaal te gebruiken bij al uw gerechten, zo hoef je niet steeds apart look toe te voegen om uw gerechten op perfecte smaak te brengen.
Pijnboompitten
Pijnboompitten kan je gebruiken om een salade te pimpen, een pesto te maken, in een Italiaanse pasta of op een verse carpaccio in de zomer. Voor een nog betere smaak rooster je de pitten best in een pan en je zal merken dat ze een heerlijke smaak afgeven.
Hot Curry
Ben je fan van een hete curry? Dan gebruik je best onze "Hot Curry", een uitgebalanceerde mengeling die je gerecht écht heet maakt.
Kebab kruidenmix
De kebab kruiden zijn lekker bij lamsvlees, rundvlees of kip. Enkel de geur al van deze kruidenmix doet je watertanden! We hebben de ingrediënten met zorg geselecteerd en dat proef je op je bord.
Dolma kruiden
Het dolma gerecht is afkomstig uit de Griekse en Turkse keuken. Onze dolma kruiden hebben alles in één om een heerlijk en smaakvol dolma gerecht te maken.
Knoflook granulaat
Knoflook granulaat fijn 0.5 tot 1 mm is makkelijk in gebruik en lekker bij vlees zoals lam en varken, bij groenten en salades en in provençaalse gerechten. Het zorgt voor een lekkere en gezonde toets aan al je gerechten.
Ras el Hanout grof
Ras el Hanout is perfect te gebruiken bij stoofschotels met wild, lamsvlees of kip. U kan ook Ras el Hanout naar eigen smaak toevoegen bij uw couscous of rijst.
Fish & Meat kruiden
Een unieke kruidenmengeling die je zowel voor vis als vlees kan gebruiken, en zonder paprika op vraag van vele klanten. Deze mengeling heeft naast een heerlijke geur vanzelfsprekend ook een heerlijke smaak!
Kruidnagel
Het is het belangrijkste kruid in speculaas, kruidnoten, in rode kool en in stoofpotjes. Kruidnagel stop je in veel traditionele wintergerechten en houdt bovendien ziektekiemen op afstand. En wist je dat het ook een eerstehulpmiddel is bij kiespijn?
Pepersteak met lavasblad
Een mix voor een heerlijke steak die wel wat kruiding mag hebben. Voor de liefhebbers van een robuuste smaak van peper een echte aanrader!
Falafel kruidenmix
Falafel komt van het Arabische woord voor peperkorrels, in de betekenis van “balletjes”. Het is een gerecht dat zelfs al gegeten werd in de tijd van de Farao’s.
Hachee kruiden
Hachee kruiden zijn gemixte kruiden die perfect smaken in stoofschotels. Dit is een typisch Hollands gerecht, maar de kruiden kunnen ook gebruikt worden voor stoofvlees of een gehaktschotel.
Karwijzaad
Gedroogde karwijzaadjes hebben een anijsachtige, zoete smaak.De smaak van karwij is twee keer zo sterk als die van komijn. Daarom is het verstandig om karwij met mate te gebruiken.
Nasi Goreng kruiden
Met onze Nasi Goreng kruidenmix maak je in een handomdraai de allerlekkerste Nasi gerechten. Deze mix bevat alles wat je nodig hebt voor een verse eigen bereide maaltijd.
Rozijnen (krenten)
Rozijnen of krenten zijn gedroogde pitloze druiven van een druivenras dat hele kleine vruchten heeft. De kleur varieert van bruinachtig tot diep donkerblauw. Hoe donkerder de kleur des te zoeter de rozijn is.
Zonnebloempitten
Zonnebloempitten zijn lekker door allerlei gerechten en zorgen voor meer smaak en een bite. Denk aan een salade, soep, ovenschotel of stamppot. Door de pitten te roosteren komt de smaak nog meer naar voor.
Groene peper
De groene peper van De Kruidenshop is ideaal voor het maken van een lekkere pepersaus. Heerlijk bij een gebakken steak met verse frietjes en een slaatje.