Korianderzaad gemalen (korianderpoeder)
Kenmerkend voor koriander is dat alle delen van de plant eetbaar zijn. Toch worden meestal de (gedroogde) bladeren gegeten of de (gemalen) zaden. Let op, de smaak van beiden is niet identiek. Korianderzaad of korianderpoeder smaak citrus-houtachtig.
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | 1-3 werkdagen |
Koriander is vooral populair in de Aziatische en Latijnse keuken en te gebruiken bij salades, soepen, pasta's, als garnering en curry's.
Ingrediënten:
gemalen korianderzaad
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.