Zwarte peper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper Nigrum. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Ras el Hanout
Ras el hanout gebruik je bij stoofschotels met wild, lamsvlees of kip. Of voeg met Ras el hanout wat extra smaak toe aan je couscous of rijst.
Oregano
De krachtige, kruidige en pittige smaak van oregano komt goed tot zijn recht in Italiaanse, Griekse en Mexicaanse gerechten. Het is één van de belangrijkste smaakmakers van chili con carne en het belangrijkste kruid op pizza’s.
Laurierblad
De smaak van laurier is te beschrijven als een houtachtige kruidensmaak. Gemalen laurier wordt bijvoorbeeld in de Turkse keuken gebruikt als marinade voor lamsvlees. In de westerse keuken wordt laurier veel gebruikt in soepen en sauzen of marinades.
Wok kruiden
Een fijne mix van kruiden om al uw wokgerechten een heerlijke smaak te geven, maar vooral gezond door de natuurlijke gedroogde kruiden als ingrediënten.
Thaïse curry met citroengras
Een originele curry mengeling met die specifieke Thaise smaak. Onze Thaise curry is gemengd met citroengras en is een complete mix voor al uw Oosterse gerechten.
Himalaya zout grof
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak
Coconut Curry
Een unieke mix in ons curry assortiment: een frisse combinatie van geraspte verse kokosnoot met een lekkere currymengeling. Perfect om een Oosterse tint te geven aan je kip, vlees, vis of een vegetarisch gerecht.
Himalaya zout fijn
Himalaya zout is gezonder dan normaal tafelzout, door de hoeveelheid sporenelementen en mineralen die Himalaya zout bevat, bijvoorbeeld calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dat betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een zoute smaak