Een snack voor de koude wintermaanden. Camembert kaasje uit de oven met chili, gerookte knoflook, zwarte peper en Keltisch zeezout. Ideaal voor de echte kaasliefhebbers tijdens een kaas- en wijnavond!

Gebruikte kruiden:

  • Gerookte knoflook
  • Chili vlokken
  • Zwarte peper of onze Whiskey peper
  • Keltisch zeezout

Ingrediënten:

  • 1 Camembert kaasje rond
  • 1 of twee teentjes gerookte knoflook
  • Zwarte peper
  • Keltisch zeezout
  • Chili vlokken
  • Olijfolie (eventueel met basilicum)

Bereiding:

  1. Haal het kaasje uit de verpakking (papier) en zet het terug in de houten bodem.
  2. Maak enkele zinsnedes met een scherp mes.
  3. Giet een kleine hoeveelheid olijfolie over het kaasje en steek 1 of 2 teentje(s) gerookte knoflook in het kaasje.
  4. Bestrooi met wat chili vlokken en een beetje Keltisch zeezout, geef enkele draaien aan de pepermolen met zwarte peper. Indien je onze Whiskey peper wenst te gebruiken hoef je geen extra zout toe te voegen.
  5. Verwarm het kaasje in de oven op 170 graden gedurende een 20 à 30 minuten.
  6. Eens het uit de oven is kan je het kaasje doppen met wat brood of lepel het uit.