Deze romige pasta met garnalen en jouw authentieke Italiaanse Spaghettikruiden is snel klaar en barst van smaak. Ideaal voor wie houdt van pure Italiaanse flair met een zachte pittige kruidentouch.

Gebruikte kruiden:

  • Italiaanse Spaghettikruiden
  • Gerookte Franse knoflook (optioneel voor extra diepte)

Ingrediënten:

  • 300 g garnalen, gepeld
  • 250 g spaghetti
  • 2 tl Italiaanse Spaghettikruiden
  • 1 teentje gerookte knoflook, fijngesneden
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 200 ml room
  • 1 el olijfolie
  • 50 g Parmezaan, geraspt
  • Zout & peper naar smaak

Bereiding:

  1. Pasta koken: Kook de spaghetti al dente.
  2. Garnalen kruiden: Meng de garnalen met 1 tl Italiaanse Spaghettikruiden en een scheutje olijfolie.
  3. Bakken: Bak ze kort op hoog vuur tot ze roze worden. Haal uit de pan.
  4. Saus: Fruit sjalot en knoflook. Voeg room toe en laat even indikken. Voeg nu de tweede tl Italiaanse Spaghettikruiden toe.
  5. Samenvoegen: Meng pasta, garnalen en saus. Roer Parmezaan erdoor.
  6. Serveren: Werk af met extra Parmezaan. Een zachte Italiaanse smaakbom voor elke dag.