Cacao poeder
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | 1-3 werkdagen |
Wat heb je nodig voor een (h)eerlijke échte warme chocomelk?
250 ml (ongezoete plantaardige) melk
2 eetlepels cacaopoeder
½ theelepel kaneel
½ theelepel gemberpoeder
1 theelepel vanille extract of de inhoud van ¼ vanillestokje
Hoe maak je het?
Verwarm de (plantaardige) melk en doe er direct het cacaopoeder, kaneel, gember en vanille extract (of merg van ¼ vanillestokje) bij. Laat heet worden, roer het goed en probeer het niet te laten koken. Schenk in een grote mok en geniet ervan!
De smaak en kleur van de cacao poeder is sterk afhankelijk van de wijze waarop het wordt verwerkt, en ook de zuurtegraad en kwaliteit van de cacaoboon speelt hierin een erg grote rol. Rauwe cacao wordt bijvoorbeeld op een geheel andere wijze geproduceerd. Hierdoor blijven de voedingsstoffen die in de cacaoboon aanwezig is, zoveel mogelijk behouden.
Ingrediënten: 100% zuivere cacao
Ten minste houdbaar tot: zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke cacao poeder is gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers!