Franse 4 kruiden
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | 1-3 werkdagen |
In de Franse keuken worden de Quatre épices of Franse vierkruiden meestal gebruikt in soep, ragout en stoofschotels en charcuterie zoals paté, worst en terrine's. Het is ook erg lekker voor het grillen van steaks, kip en hamburgers of bestrooi het royaal op garnalen, vis en kippenvleugels. Enkel de heerlijke geur doet je al watertanden!
Ingrediënten:
witte peper, kruidnagel, nootmuskaat, gember
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.