
Ontdek de authentieke smaak van India met versgebakken naanbrood, heerlijk afgewerkt met smeuïge knoflook-kruidenboter. Perfect als bijgerecht bij curry’s, tandoori-gerechten of gewoon als smaakvolle snack. Met de kruiden en specerijen van De Kruidenshop tover je dit klassieke brood eenvoudig op tafel. 100% natuurlijk en boordevol aroma!
Gebruikte kruiden:
Ingrediënten:
- 250 g bloem
- 7 g droge gist
- 150 ml lauwwarm water
- 2 el yoghurt
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 2 el gesmolten boter
- 1 tl Kruidenboter mix
- 1 tl Korianderblad gedroogd
Bereiding:
- Meng bloem, gist, suiker, zout, yoghurt en water tot een soepel deeg. Laat 1 uur rijzen.
- Verdeel in 4 bollen, rol plat en bak in een droge koekenpan tot ze opbollen en goudbruin zijn.
- Meng gesmolten boter met Kruidenboter mix en Korianderblad.
- Bestrijk de warme naan ermee en serveer direct.
FiltersFilters
Pagina 1 van 1

