"Wokkruiden" is geen vastomlijnde term voor een specifiek kruidenmengsel, maar eerder een verzamelnaam voor kruiden en specerijen die vaak worden gebruikt bij het wokken, een populaire kooktechniek in de Aziatische keuken. Bij het wokken worden ingrediënten snel gebakken op hoge temperatuur, wat resulteert in een smaakvolle en knapperige maaltijd.
Wok of roerbak eerst uw groenten met vlees of kip en strooi pas op het einde de wokkruiden in de wokpan en roer nog effe kort door. Zo komen alle aroma's en smaken vrij en bakken de kruiden niet aan. Smakelijk!
Ingrediënten:
100% natuurlijk: zeezout, chili, knoflook, rietsuiker, koriander, ui, citroenschil, peper, kurkuma, muskaatnoot, venkel, anijs, paprika, fenegriekzaad
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Voedingswaarden per 100g:
Energie: 228 kcal
Vet: 5,9 g
Waarvan verzadigd: 1,3 g
Koolhydraten: 36 g
Waarvan suikers: 12,5 g
Proteïnen: 7,1 g
Zout: 33 g
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.
Gebruik zeker ook eens één van onze heerlijke curry poeders voor een pittig wokgerecht: