Een gezonde en snelle manier om zalm een smaakboost te geven.

 

Gebruikte kruiden:

Ingrediënten (2 personen):

  • 2 zalmfilets
  • 1 el olijfolie
  • 1 citroen (sap + schijfjes)
  • 1 tl Kruidenzout voor vis
  • Enkele takjes verse dille

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Leg de zalmfilets in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en citroensap.

  3. Bestrooi met Kruidenzout voor vis en leg er citroenschijfjes bovenop.

  4. Gaar 15 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte.

  5. Serveer met gestoomde groenten en krieltjes.

FiltersFilters
De Kruidenshop Kruidenzout voor vis

Kruidenzout voor vis

Subtiel zeezout verrijkt met sjalot, laurier, peper, dille en peterselie. Dé perfecte natuurlijke smaakmaker voor vis, scampi en zeevruchten. Puur &
€8,49
Pagina 1 van 1