Een gezonde en snelle manier om zalm een smaakboost te geven.


Ingrediënten (2 personen):

  • 2 zalmfilets
  • 1 el olijfolie
  • 1 citroen (sap + schijfjes)
  • 1 tl Kruidenzout voor vis
  • Enkele takjes verse dille

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Leg de zalmfilets in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en citroensap.

  3. Bestrooi met Kruidenzout voor vis en leg er citroenschijfjes bovenop.

  4. Gaar 15 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte.

  5. Serveer met gestoomde groenten en krieltjes.

FiltersFilters
De Kruidenshop Kruidenzout (grof)

Kruidenzout (grof)

Een krachtige blend van zeezout, kruiden en sjalot: perfect om vis, vlees of groenten moeiteloos op smaak te brengen. 100% natuurlijk en zonder toevoe
€8,10
Pagina 1 van 1