Een Belgische klassieker, nog lekkerder met een huisgemaakte kruidenmix.

Gebruikte kruiden:

Ingrediënten (4 personen):

  • 500 g varkensrib of hammetje
  • 3 wortelen, in stukken
  • 1 prei, in ringen
  • 1 kleine kool, in repen
  • 500 g aardappelen, in blokjes
  • 1,5 liter bouillon
  • 2 tl Hutsepot kruidenmix
  • Dijon Mosterd bij het serveren

Bereiding:

  1. Kook het vlees in bouillon tot het bijna gaar is (ongeveer 45 min).

  2. Voeg aardappelen, wortelen en prei toe. Kook 10 min mee.

  3. Voeg kool en Hutsepot kruidenmix toe. Laat nog 20 min sudderen.

  4. Serveer warm met Dijon Mosterd en een stuk brood.

FiltersFilters
De Kruidenshop Hutsepot kruidenmix

Hutsepot kruidenmix

Geef je hutsepot extra smaak met deze 100% natuurlijke kruidenmix. Perfect afgestemd op winterse stoofpotjes met curry, laurier, karwij, tijm en meer.
€6,49
Domaine des terres rouges Dijon mosterd

Dijon mosterd

Ambachtelijke Dijon mosterd uit Frankrijk met een krachtige, verfijnde smaak. Een echte klassieker voor elke keukenliefhebber.
€9,59
Pagina 1 van 1