Madagascar is hét land bij uitstek waar de beste vanillestokjes worden gekweekt en verwerkt. De kracht van de geur en smaak, maakt het tot een uitzonderlijk ingrediënt dat uw bereidingen rondheid en zoetheid geeft. U kunt bijvoorbeeld 1/3 van de inhoud van de peulzaden gebruiken om 50 cl melk op smaak te brengen om desserts te bereiden, of 1/4 in een roomsaus die perfect past bij gebakken Sint-Jakobsschelpen. Gebruik het ook in zelfgemaakte rijstpap of puddings. Als u op zoek bent naar een zoete geur en smaak, zal Bourbon-vanille u zeker en vast tevreden stellen.
Ingrediënten:
2 vanillestokjes (vanillepeulen) uit Madagascar
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke specerijen zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.