Rozemarijn poeder
Gemalen rozemarijn heeft een warm aroma en een mediterrane, krachtige smaak. Je gebruikt het in marinades of bij vis, kip, roomkaas, eieren, champignons, uien, aardappelen, tomaten, soepen, sauzen en winterse stoofpotten.
Italiaanse dipkruiden
Je kan onze Italiaanse dipkruiden mengen met olijfolie om je brood in te dippen of maak er een lekkere kruidenboter mee. Een echte aanrader voor de fijnproevers onder ons!
Smoky Peach Whiskysaus (BBQ)
Smoky Perzik Whiskysaus - alleen al de naam doet je watertanden. Met deze selectie van ingrediënten heeft Stonewall Kitchen écht een geniale saus bereikt die barbecuefans over de hele wereld verrukt. Een "must have" in elke keuken!
Smoky & Spicy Wing saus (BBQ)
Een échte Amerikaanse BBQ saus met een pittige smaak voor een perfecte BBQ. Gebruik deze saus bij kip en ook eens op een hamburger of als dip voor je tortillachips of taco met kip!
Honing barbecuesaus (BBQ)
Een échte Amerikaanse BBQ saus met honing om de perfecte smaak te geven aan al je vlees. Tip: als variant kan je wat currypoeder (kerrie) of onze American Steak kruiden toevoegen aan de saus en uw vlees op voorhand marineren voor de allerlekkerste smaak!
BIO Extra Vierge olijfolie „Principe” - 500 ml
Deze pure biologische olijfolie uit Sicilië is licht en delicaat. Zoals alle kwaliteitsolie adviseren we om deze niet te gebruiken om te bakken maar enkel te gebruiken voor koude gerechten.
100% Datterino tomaat in blik
Zoet en smakelijk, laag in calorieën, rijk aan mineralen en vitamines. De datterino is een variëteit van cherrytomaatjes met een langwerpige vorm en een intens rode kleur die voornamelijk wordt geteeld in de heuvelachtige gebieden van Campania.
Passata van kerstomaatjes en dadels
Zoet en smakelijk, laag in calorieën, rijk aan mineralen en vitamines. De datterino is een variëteit van cherrytomaatjes met een langwerpige vorm en een intens rode kleur die voornamelijk wordt geteeld in de heuvelachtige gebieden van Campania.
Biologische Napolitaanse saus
Dik en lekker zoals thuis bereid, biologische tomatensaus! De biologische kant-en-klare saus is gemaakt met verse, biologische en hoogwaardige ingrediënten, allemaal strikt van Italiaanse oorsprong en op smaak gebracht met extra vierge olijfolie.
Biologische Arrabiata saus
Dik en lekker zoals thuis bereid, biologische tomatensaus! De biologische kant-en-klare saus is gemaakt met verse, biologische en hoogwaardige ingrediënten, allemaal strikt van Italiaanse oorsprong en op smaak gebracht met extra vierge olijfolie.
BIO Bourbon vanillestokjes
De mooiste vanillebonen uit Madagaskar, zorgvuldig geselecteerd (16-18 cm). Met de hand geoogst in de regio Sambava, het noordoosten van Madagaskar, zijn deze peulen in de zon verfijnd om een ideale vochtigheidsgraad voor gebak te bereiken: 33 tot 35%.
Mayonaise met berenknoflook
Geniet van een kruiderij met een onweerstaanbare smaak. Berenknoflook biedt een intense en frisse smaak die heerlijk past bij de licht azijnzoetheid van mayonaise. Het versterkt je braadstukken, gegrild vlees, eendenborsten, groenten en aardappelen.
Mosterd met Riesling
Riesling, een nobele en fruitige druivensoort, geeft aromatische tonen aan deze mosterd die goed past bij vis. Een verassende combinatie!
Mosterd met bier
Fijn en feestelijk, biermosterd kan worden gebruikt bij aperitieven of gestoofde gerechten. Een unieke combinatie van ambachtelijke mosterd met bier. Ook lekker bij een stukje kaas of salami.
Mosterd met curry
Curry mosterd geeft al je vlees- of groentegerechten een pittig en exotisch tintje. Niet te missen met kip, garnalen, vis, gegrild vlees of gele rijst. Een paar lepels mosterd die aan het einde van het koken worden toegevoegd, zullen uw gerecht pimpen.
Mosterd met basilicum
Basilicummosterd is zoet en natuurlijk, met frisse tonen die de smaken van de mediterrane keuken oproepen. Het past heerlijk bij zonnige groenten en gegrild vlees of wordt gebruikt als vinaigrette voor gemengde salades.
Mosterd met truffel
Deze truffelmosterd is subtiel geparfumeerd en zal de liefhebbers van truffels verrassen. Het verbetert uw vlees, groenten, pasta en sauzen, evenals uw koude gerechten.
Mosterd à l'ancienne
Pittige en licht knapperige, ouderwetse (à l'ancienne) mosterd is perfect voor mosterdsauzen. Hij wordt ook erg gewaardeerd op gebakken vlees of bij salami of kaasblokjes.
Dijon mosterd
Dijon-mosterd is een tijdloze klassieker en is de koningin van de specerijen. Deze sterke mosterd past goed bij je rode vlees, spiesjes en gegrild vlees.
Mosterd met cognac
Een lekkere combinatie van ambachtelijke Franse mosterd met cognac. Deze cognac mosterd past perfect bij wit vlees.
Truffeldruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van truffel om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen en een elegante truffelsmaak te geven.
Chilidruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van chili om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen.
Citroendruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van citroen om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen en een frisse smaak te geven.
Raguso Classico Extra vierge olijfolie - 500 ml
Formula Raguso Classico Extra vierge olijfolie is een fijne Italiaanse olijfolie uit Gravina In Puglia, het uiterste zuiden van Italië. Deze olijfolie is van uitmuntende kwaliteit en wordt gebruikt bij koude gerechten.