Een groentegerecht uit Zuid-Frankrijk vol kleur en smaak.


Gebruikte kruiden:

Ingrediënten:

Voor de gehaktballen:

  • 1 aubergine, in blokjes
  • 1 courgette, in plakken
  • 1 rode paprika, in stukken
  • 1 ui, grof gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 g tomatenblokjes
  • 2 tl Provençaalse kruiden
  • 3 el olijfolie

Bereiding:

  1. Verhit olijfolie in een pan en fruit ui en knoflook.
  2. Voeg aubergine, courgette en paprika toe, bak kort aan.
  3. Voeg tomatenblokjes en Provençaalse kruiden toe.
  4. Laat 20–25 min zachtjes sudderen tot de groenten gaar zijn.


FiltersFilters
De Kruidenshop Provençaalse kruidenmix

Provençaalse kruidenmix

Breng Zuid-Frankrijk op je bord met onze Provençaalse kruidenmix. Een aromatische blend van oregano, rozemarijn, tijm, basilicum, venkel, bonenkruid
€5,30
Pagina 1 van 1