9,10Kiyoh
Wanneer voeg je kruiden het best toe aan je gerecht?

Wanneer voeg je kruiden het best toe aan je gerecht?

0 reactie minuten lezen

Zaadjes zoals komijn, koriander, sesam of kardemom moet je eigenlijk best eerst licht roosteren in een droge pan. Daardoor komt er veel meer aroma vrij. Gedroogde en harde kruiden zoals rozemarijn, laurier of tijm mag je in het begin van je kookproces toevoegen. Kruidenmengelingen in poedervorm zoals bijvoorbeeld onze "Gebakken patatjes kruiden" raden we dan weer aan om pas op het einde toe te voegen.

 

Over het algemeen geldt dat gedroogde kruiden mee moeten koken om de smaak af te kunnen geven, verse kruiden moeten juist NIET meekoken. Gedroogde kruiden zijn vaak sterker, dus moet je daar minder van gebruiken.
Delen
ReactiesBekijk reacties op "Wanneer voeg je kruiden het best toe aan je gerecht?"Laat een reactie achter
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »