Laurierblad

De smaak van laurier is te beschrijven als een houtachtige kruidensmaak. Gemalen laurier wordt bijvoorbeeld in de Turkse keuken gebruikt als marinade voor lamsvlees. In de westerse keuken wordt laurier veel gebruikt in soepen en sauzen of marinades.
€4,90 €4,10
* Stukprijs: €57,90 / Kilogram
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Laurierblad wordt heel vaak gebruikt in onze Westerse keuken. Gebruik gedroogde laurierbladeren bijvoorbeeld bij een bouillon, soep, stoofschotels, stoofvlees, kalfsfricassee, rode kool, zuurkool en exotische gerechten.

 

Ingrediënten:
laurierbladeren

Allergenen:
dit product bevat geen allergenen

Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)


Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
. . . . .
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »