Laurierblad
De smaak van laurier is te beschrijven als een houtachtige kruidensmaak. Gemalen laurier wordt bijvoorbeeld in de Turkse keuken gebruikt als marinade voor lamsvlees. In de westerse keuken wordt laurier veel gebruikt in soepen en sauzen of marinades.
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | 1-3 werkdagen |
Laurierblad wordt heel vaak gebruikt in onze Westerse keuken. Gebruik gedroogde laurierbladeren bijvoorbeeld bij een bouillon, soep, stoofschotels, stoofvlees, kalfsfricassee, rode kool, zuurkool en exotische gerechten.
Ingrediënten:
laurierbladeren
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.