Superlekker is om onze Curry Madras te gebruiken in uw verse wortelsoep met gember en cocosmelk. Dit geeft iets extra aan uw soep. U zal uw tafelgasten verassen! Ook te gebruiken in uw wokgerecht met kip en cocosmelk.
Kerriepoeder of currypoeder Madras is de meest populaire kerrie en ontstaan in Zuid-India. Deze curry kruidenmix heeft pit zonder dat het branderig of heet overkomt. De smaak komt nog beter tot zijn recht wanneer het poeder eerst licht wordt aangefruit vóór het verder te verwerken. Voor iedereen die houdt van een goede, echte en heerlijke currysaus.
Is ook geschikt voor het maken van een curry-mayonaise of heerlijk in een roerbakei.
Ingrediënten:
koriander, curcuma, foenegriek, foeli, komijn, MOSTERDmeel, gember
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.