Curry Madras

Kerrie of curry Madras is een goede basis voor vele gerechten en bereidingen. Gebruik kerrie Madras onder andere bij vlees, groente, vis, roerbak gerechten en om uw gerecht een vollere en aromatische smaak te geven.
€3,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Superlekker is om onze Curry Madras te gebruiken in uw verse wortelsoep met gember en cocosmelk. Dit geeft iets extra aan uw soep. U zal uw tafelgasten verassen! Ook te gebruiken in uw wokgerecht met kip en cocosmelk.

Kerriepoeder of currypoeder Madras is de meest populaire kerrie en ontstaan in Zuid-India. Deze curry kruidenmix heeft pit zonder dat het branderig of heet overkomt. De smaak komt nog beter tot zijn recht wanneer het poeder eerst licht wordt aangefruit vóór het verder te verwerken. Voor iedereen die houdt van een goede, echte en heerlijke currysaus.

Is ook geschikt voor het maken van een curry-mayonaise of heerlijk in een roerbakei.

 

Ingrediënten:

100% kruiden en specerijen koriander, curcuma, foenegriek, foeli, komijn, MOSTERDmeel, gember.

Onze natuurlijke en unieke kruidenmix is gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
. . . . .
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »