
Proef de echte Italiaanse olijfolie met citroen, chili of truffel. Ook de Classico extra vierge olijfolie is van uitmuntende Zuiderse kwaliteit. Deze olijfolie is niet geschikt om in te bakken en enkel geschikt voor koude gerechten omdat ze enkel zuivere olijfolie bevat zonder toegevoegde producten.
Citroendruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van citroen om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen en een frisse smaak te geven.
Chilidruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van chili om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen.
Truffeldruppels extra vierge olijfolie - 250 ml
Voor de échte fijnproevers, olijfolie op basis van truffel om uw topgerecht af te werken. Deze olijfolie kan je gebruiken om je gerecht naar een hoger niveau te tillen en een elegante truffelsmaak te geven.
Raguso Classico Extra vierge olijfolie - 500 ml
Formula Raguso Classico Extra vierge olijfolie is een fijne Italiaanse olijfolie uit Gravina In Puglia, het uiterste zuiden van Italië. Deze olijfolie is van uitmuntende kwaliteit en wordt gebruikt bij koude gerechten.
Biologische olijfolie - 500ml
Extra vierge biologische olijfolie uit de Algerijnse Sahara. Geteeld in de oase van Négrine in de oude regio Thévest, bekend om haar onvergelijkbaar zachte olie sinds meer dan 2000 jaar.
„Principe” E.V.O. - Biancolilla olijfolie - 500 ml
Deze olijfolie uit Sicilië is licht en delicaat. Zoals alle kwaliteitsolie adviseren we om deze niet te gebruiken om te bakken maar om te gebruiken voor koude gerechten en eventueel om warme gerechten af te werken.