9,10Kiyoh
Bloemkool met vanillestokjes en laurierblad

Bloemkool met vanillestokjes en laurierblad

0 reactie minuten lezen

Bloemkool combineren met vanillestokjes en laurierblad dat lijkt wat gek, maar het werkt. Want vanille geeft je vers gekookte bloemkool een extra (zachte) smaak aan je bloemkool of bloemkoolsoep. Kook de bloemkool samen met een vanillestokje (1 of 2 stokjes) en enkele laurierblaadjes, laat het vanillestokje best heel om geen zwarte zaadjes in je bloemkool over te houden. Eens de bloemkool gaar is verwijder je de vanillestokjes en de laurierblaadjes. Voor de verse bloemkoolsoep kan je eventueel enkel de zaadjes uit de vanilleboon schrapen met een mesje en deze in je soep mengen.

Wist je trouwens dat je gestoomde of gekookte bloemkool ook kan combineren met een lekkere Curry Madras

Smakelijk!

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Bloemkool met vanillestokjes en laurierblad"Laat een reactie achter
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »