De zaden van de zwarte komijn/nigella worden kort geroosterd in een droge koekenpan of meegefruit in het begin van het kookproces ter verkrijging van een nootmuskaat-achtige smaak.
Deze nigellazaden zijn bij ons erg populair geworden door de Brits-Israelische chef kok uit Londen Yotam Ottolenghi. Deze chef gebruikt ze in veel van zijn gerechten. In zijn bestseller kookboek "Ottolenghi Simpel" vind je tal van heerlijke gerechten. Ook de kruiden za'atar, sumak, chilivlokken, gemalen kardemom, rozenharissa, tahin, berberisbessen, zwarte knoflook en ingemaakte citroen behoren tot zijn assortiment kruiden en ingrediënten die hij in al zijn gerechten gebruikt.
Ingrediënten:
100% nigella zaden
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.