Bruschetta is een klassiek Italiaans voorgerecht dat zijn oorsprong vindt in het hart van Midden-Italië. Geroosterd brood wordt royaal ingewreven met knoflook, overgoten met extra vierge olijfolie en afgewerkt met verse toppings zoals tomaat, basilicum of kruidenolie. Simpel, puur en boordevol smaak. Onze versie met kruidenolie brengt die authentieke mediterrane flair rechtstreeks naar je bord – 100% natuurlijk en klaar om te genieten.

 

Gebruikte kruiden:

Ingrediënten:

  • 1 stokbrood, in sneetjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruidenmix
  • Verse basilicum, gescheurd
  • Gesnipperde ajuin
  • Zout & peper

Bereiding:

  1. Rooster de sneetjes stokbrood kort in de oven of grillpan.
  2. Wrijf ze in met het halve teentje knoflook.
  3. Meng tomatenblokjes met olijfolie, ajuin en Italiaanse kruidenmix, zout en peper.
  4. Beleg het brood en werk af met verse basilicum.
FiltersFilters
De Kruidenshop Italiaanse kruidenmix

Italiaanse kruidenmix

Deze 100% natuurlijke Italiaanse kruidenmix brengt de smaken van Toscane tot je keuken. Perfect voor pasta, tomatensaus, pizza en mediterrane gerechten....
€5,30
De Kruidenshop Gerookte knoflook

Gerookte knoflook

Onze vers gerookte knoflook geeft elk gerecht een diepe, rokerige toets. 100% natuurlijk en met zorg bereid – een echte smaakmaker in je keuken....
€2,80
Pagina 1 van 1