Zwarte peper kan in bijna alle gerechten worden toegepast en fungeert vooral om gerechten een pittige smaak te geven. De smaak van zwarte peper is iets sterker dan die van witte peper, ook al komen ze van dezelfde plant. Daarom wordt zwarte peper vaker gebruikt bij zwaardere gerechten zoals vleesgerechten, groenteschotels, stoofvlees, ... Mag het nog wat straffer? Kies dan voor een vleugje cayennepeper.
Voeg peper toe naar smaak, maar pas altijd op met de hoeveelheid. De smaak van peper is erg sterk en kan te overheersend worden. Zeker kinderen appreciëren een overdaad van peper niet altijd.
Ingrediënten:
100% natuurlijke zwarte peperbollen
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.
Koop zwarte peper peperbollen
Niets is zo jammer als een gerecht met veel liefde en tijd voorbereid, maar zonder voldoende smaak. Koop daarom onze zwarte peper, een klassiek en veelzijdig specerij dat al eeuwenlang geliefd is in keukens over de hele wereld.
Met zijn kenmerkende scherpe en pittige smaak voegt zwarte peper een verkwikkend element toe aan talloze gerechten. Of het nu gaat om hartige vleesgerechten, smaakvolle groenteschotels of verfijnde sauzen, zwarte peper voegt een onmiskenbaar aroma en een vleugje warmte toe.
Witte peper ken je vast al, maar heb je al van de volgende pepers gehoord?