Vroeger kochten mensen enkel peper, zout, laurier en nootmuskaat, maar vandaag wordt er veel internationaler gekookt.
Je zou toch minstens gedroogde tijm, rozemarijn, peterselie, oregano (gedroogd geeft evenveel smaak als vers), curry poeder, gemalen komijnzaad, korianderzaad of korianderpoeder, kaneel (als zoetmaker voor je warme gerechten) en kurkuma in huis moeten hebben. Met deze kruiden kom je al een heel eind. Maar naast deze basiskruiden hebben wij ook een uitgebreid gamma voor specifieke gerechten zoals couscous, tajinegerechten, kruiden voor een Amerikaanse steak, Italiaanse kruiden voor de lekkerste pastasauzen te maken, dipkruiden...enz.
Terug naar delicatessenItaliaanse spaghetti kruidenGehaktkruidenScampi met knoflookGebakken aardappelenPuree kruidenmixBrochette kruidenItaliaanse olijfkruidenTajine kruiden met citroenMunt met chocolade theeMaleisisch currypoederScampi diabolique kruidenLookboter kruidenmixMarrakech kruidenmix
Gedroogde bloemblaadjesAmbachtelijke mosterdTerug naar gedroogde bloemblaadjesMosterd met dragonMosterd met basilicumMosterd met curryMosterd uit DijonMosterd met walnootMosterd met drie pepersMosterd met Riesling wijnMosterd met truffelProveçaalse mosterdMosterd à l'ancienneMosterd met mierikswortelMosterd met Pastis de Marseille
Overige producten