Venkelzaad Gemalen – Fijne anijssmaak voor hartige & zoete creaties

Maak hier uw keuze
40 g (strooipotje)€5,60Op voorraad
80 g (scheppotje)€6,20Op voorraad
250 g (hersluitbare zak) €17,50Op voorraad
500 g (hersluitbare zak) €29,90Op voorraad
1 kg (hersluitbare zak)€41,80Op voorraad
% Volume voordeel
  • AantalPrijsKorting
  • €5,325%€5,0410%€4,7615%
Op voorraad Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen
Verplichte velden:
    Alle onze prijzen zijn incl. BTW
    Puur, vers & vol van smaak!
    Ambachtelijk gemengd
    Co2 neutrale verzending
    100% natuurlijk, zonder additieven
    Snelle levering aan huis
    Informatie:Venkelzaad Gemalen – Fijne anijssmaak voor hartige & zoete creaties
    Venkelzaad is perfect voor vleesgerechten, groenten en zelfgebakken brood, en voegt een subtiele anijssmaak toe aan je culinaire creaties.

    Gemalen venkelzaad is een verfijnde smaakmaker met een licht anijsachtige toets, perfect voor zowel hartige gerechten als gebak. Dit 100% natuurlijke poeder geeft extra diepte aan curry’s, brood, sauzen en zelfs desserts. Een must-have voor creatieve thuiskoks en hobbychefs.

    Ingrediënten:
    100% natuurlijk: gemalen venkelzaad

    Allergenen:
    dit product bevat geen allergenen

    Voedingswaarden per 100g:
    Energie: 365 kcal
    Vet: 16 g
    Waarvan verzadigd: 0,5 g
    Koolhydraten: 38 g
    Waarvan suikers: 37,2 g
    Proteïnen: 17 g
    Zout: 0,1 g

    Ten minste houdbaar tot:
    zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)

    Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.

    Heb je vragen?
    customers give us a 4,76/5 at Trusted-shops
    ReviewsHelp ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »