FiltersFilters
Pepermolen
Pepermolen of zoutmolen in doorzichtig glas met RVS-ring (hoogte 13 cm, diameter 6 cm). De bovenkant is afgesloten met kunststof kap, dus altijd hygiënisch....
Dusk (eetbare gedroogde bloemen)
Maak je gerecht helemaal af met eetbare gedroogde bloemen. De blaadjes van goudsbloem, zonnebloem en saffloer zullen uw bord rijkelijk versieren!...
Rozemarijn poeder
Gemalen rozemarijn heeft een warm aroma en een mediterrane, krachtige smaak. Je gebruikt het in marinades of bij vis, kip, roomkaas, eieren, champignons,......
500 ml - BIO Extra Vierge olijfolie „Principe”
Deze pure biologische olijfolie uit Sicilië is licht en delicaat. De olijfolie kan zowel gebruikt worden voor koude als warme gerechten....
Stoofpot kruiden
Super lekkere kruiden voor alle soorten stoofpotjes. Zowel voor vlees als vis, kip en groenten. Deze mix geeft een heerlijke smaak....
Selderijzaad
Selderijzaad heeft een lekkere geur en smaak. De selderij die we vandaag eten, is ontstaan uit een wilde Europese plant die dichtbij de zee groeide....
Hutsepot kruidenmix
Met de hutsepot kruidenmix heb je een complete kruidenmengeling om uw verse hutsepot af te kruiden en een lekkere smaak te geven....
Karwijzaadpoeder
Gedroogde karwijzaadjes hebben een anijsachtige, zoete smaak. De smaak van karwij is twee keer zo sterk als die van komijn....
Thaïse curry met citroengras
Een originele curry mengeling met die specifieke Thaise smaak. Deze Oosterse Thaise curry is MILD en gemengd met citroengras en is een complete mix....
Egypt blend peper
Een unieke mengeling van zwarte peper en korianderzaad. De scherpe smaak van peper en de hout- citrusachtige smaak passen heel goed bij elkaar....
Balsamico azijn uit Modena BGA - 250 ml
Rechtstreeks uit Italië, vanuit Modena om precies te zijn: zuivere balsamico azijn om al je verse slaatjes een specifieke frisse smaak te geven....
Mosterd à l'ancienne
Pittige en licht knapperige, ouderwetse mosterd is perfect voor mosterdsauzen. Hij wordt erg gewaardeerd op gebakken vlees of bij salami of kaasblokjes....
Selderijblad
Gedroogd selderijblad kan je gebruiken in koude of warme gerechten zoals een frisse salade, soep, sauzen,... De frisse smaak maakt je gerecht helemaal af....
Mosterd met drie pepers
De mix van zwarte peper, Sichuan peper en roze bessen geeft deze mosterd een krachtig aroma die je vlees zullen versterken....
Franse curry MILD
Deze curry is uniek, zoals een Parijs café! Je kan hem op vele manieren gebruiken, op vis, vlees of als lichte curry bij de wokgroenten....
Gesneden zoethout
Het gekende zoethout uit onze jeugd is een natuurlijke zoetmaker voor o.a. een gezond kopje thee of te gebruiken voor sauzen....
Citroengras-Gember thee
Citroengras gember thee is de meest gekozen kruidenthee. Deze kruidenblend thee bestaat uit fris citroengras, pittige gember en een vleugje zoethout....
Knoflook peper
Deze kruidenmix heeft een rijke smaak en kan als basis gebruikt worden voor al je gerechten....
500 ml - Deluxe extra vierge olijfolie
Geproduceerd met Molise-olijven, heidense variëteiten van Larino en Peranzana. Met een intense fruitige, groene smaak....
500 ml - Deluxe Dop Molise extra vierge olijfolie
Geproduceerd met Molise-olijven van de variëteit Gentile di Larino. Met een fruitige, groene smaak, van gemiddelde intensiteit....
Mosterd met walnoot
Fijn en feestelijk, deze fijn gearomatiseerde mosterd met walnoot is ideaal voor vlees of te gebruiken in een vinaigrette....
Mosterd met Riesling
Riesling, een nobele en fruitige druivensoort, geeft aromatische tonen aan deze mosterd die goed past bij vis. Een verassende combinatie!...