Selderij zaad is over het algemeen gebruikt voor het kruiden van salades, sauzen, soepen en vlees. De gemalen zaadjes worden toegevoegd aan het drankje Bloody Mary als selderijzout. De stengels worden als rauwkost gegeten, maar ook wel samen met de bladeren gebruikt in stoofschotels.
Selderijzaad wordt gebruikt om thee van te zetten en om gerechten te kruiden zoals soep, dressings, roereieren, salades, sauzen en stoofgerechten van vis, groenten of vlees. Selderijzaad is licht bitter van smaak en het heeft een aromatische geur.
Ingrediënten:
100% natuurlijk SELDERIJzaad
Allergenen:
dit product bevat volgende allergenen: selderij
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.