Selderijzaad
Selderijzaad heeft een lekkere geur en smaak. De selderij die we vandaag eten, is ontstaan uit een wilde Europese plant die dichtbij de zee groeide en heeft de smaak en geur van stengels bleekselderij, maar hun smaak is veel meer uitgesproken.
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Levertijd: | 1-3 werkdagen |
Selderij zaad is over het algemeen gebruikt voor het kruiden van salades, sauzen, soepen en vlees. De gemalen zaadjes worden toegevoegd aan het drankje Bloody Mary als selderijzout. De stengels worden als rauwkost gegeten, maar ook wel samen met de bladeren gebruikt in stoofschotels.
Selderijzaad wordt gebruikt om thee van te zetten en om gerechten te kruiden zoals soep, dressings, roereieren, salades, sauzen en stoofgerechten van vis, groenten of vlees. Selderijzaad is licht bitter van smaak en het heeft een aromatische geur.
Ingrediënten: 100% natuurlijk seldeijzaad
Onze natuurlijke zouten zijn verpakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers!